sreda, 17. junij 2009

Jimmy Choo za H&M

Komaj se je končala evforija okol Matthew Williamsonovega sodelovanja s švedsko znamko H&M, se že šušlja o novem sodelovanju. Tokrat bo jesensko - zimsko kolekcijo ustvarila angleška modna hiša Jimmy Choo. Kolekcija bo vsebovala čevlje ter torbe za moške in ženske, dopolnili pa naj bi jo tudi z oblekami. Na voljo bo v 200 trgovinah od 14. novembra dalje.

nedelja, 14. junij 2009

7 things I love

1. Singing

Obožujem petje. Pojem pod tušem, med kuhanjem, ko hodim po ulicah (seveda samo v primeru, če sem sama),... . Najraje pa pojem v moji sobi z mikrofonom in You Tube instrumental videi. Zaenkrat še nihče od sosedov ni vložil prijave zoper kršenja javnega (reda in) miru.

2. Models


Nuff said.

3. Shoes


Čevlji so moj najljubši kos garderobe. Nikoli jih ni dovolj. Najraje jih kupujem v Zari (čeprav cena ni sorazmerna s kvaliteto, da o udobnosti ne govorim). Nekoč bom imela veliko garderobno sobo z belimi škatlami za čevlje in s sliko le-teh na sprednji strani škatel.

4. Fashion magazines


Najljubši del so mi editoriali. Ker imam rada lepe slike. In modele (kar sedaj že veste). Najljubša revija: Vogue Paris (Ne, ne znam francosko. Itak pa slike govorijo zase.)
* Veliko zvezkov ovijem v oglasne kampanje ali editoriale. Lahko vsaj med matematiko občudujem zvezek, če že ne pišem vanj.

5. Paris


I love Paris. Zares je romantično mesto. Komaj čakam, da ga spet obiščem in podoživim celotno arhitekturo in vzdušje mesta. Zakaj moj brat ne živi več v Parizu?!

6. Isabel Marant Skirt


Isabel je ena izmed mojih najljubših modih oblikovalcev. To krilo sem kar nekaj časa občudovala preden sem se ga odločila kupiti. In ni mi žal, da sem ga.

7. Sleeping


Moje najljubše opravilo. Ko spiš, vse težave izginejo, ni več skrbi, ničesar. Čisto novi svet.

Tagged by Čudna, Cchaoticc and The Drama Queen. Ne morem verjet, da so vsi blogi, ki jih spremljam že bili potagani. : |

četrtek, 11. junij 2009

petek, 5. junij 2009

A must have

Rokavice Akultura, 100€, Stari trg 11a, Ljubljana

četrtek, 4. junij 2009

Phi Resort 2010


V Phi Resort 2010 kolekciji je moč opaziti veliko usnja, ki ga je Andreas Melbostad popestril s tropskimi vzorci. V kolekciji prevladuje črna barva, ki ji ponekod družbo delata živo modra in roza. Obleke in krila so kombinirana s kratkimi ali dolgimi pajkicami. Seveda pa je celoten videz popestren z detajli na oblekah ter z nakitom, ki ga lahko opazimo pri vsakem izmed šestnajstih videzov.

sreda, 3. junij 2009

Elle modna revija 2009

V soboto, 23. maja, se je v Ljubljani odvijala Elle modna revija. 10 finalistov je s pomočjo slovenskih in hrvaških manekenk predstavilo svoj modni okus. Vsak izmed njih je moral predstaviti tri različne videze z oblekami in dodatki iz izbranih trgovin (Almira Sadar, Farandula, Oilily, Oktober,...). Žirijo je najbolj navdušil Jakob Jurkošek, ki se je tako pridružil Petru Movrinu, zmagovalcu 1. Elle natečaja in za nagrado prejel bon v vrednosti 1000€, ki ga bo lahko vnočil v izbranih trgovinah. Za prijetno vzdušje po reviji je bilo poskrbljeno z dobro glasbo in pijačo. Objavljam zmagovalne stajlinge, ostale pa si boste lahko ogledali kasneje.



ponedeljek, 1. junij 2009

Givenchy jesen/zima 2009

I take it back. Če sem še pred kratkim bila mnenja, da je Adrianin videz samo komercialne narave, Givenchy kampanja za jesen/zimo 2009 dokazuje nasprotno. All I can say is: FIERCE!


Modeli: Adriana Lima, Mariacarla Boscono, Iris Strubegger, Ranya Mordanova
Fotograf: Mert & Marcus