nedelja, 15. marec 2009

Trendi pomlad/poletje 2009

Tako kot smo zimske gume na avtomobilih zamenjali z letnimi, bomo tudi plašče in ostala debela oblačila pospravili nekam v kot omare ter na plan privlekli bolj lahkotnejša spomladanska oblačila. Na police trgovin že prihajajo kolekcije za pomlad in poletje 2009 in pomembno je, da se med to poplavo oblačil znamo odločiti in izbrati prave kose. In kakšni so trendi za prihajajočo sezono?

PAJACI SE VRAČAJO
Dolgi, kratki, oprijetni, ohlapni, svetleči, prosojni,... Pajac, ki se je uveljavil predvsem v drugi plovici sedemdesetih let, je po letu in pol zatišja spet nazaj in je nepogrešljiv kos v vaši spomladanskih garderobi. Če vam še niso prirasli k srcu, jih boste to sezono zagotovo vzljubili.
Stella McCartney, Iceber, Lacoste, Chloe

POKAŽITE TREBUŠČEK
Ker smo celo zimo pridno obiskovale fitnes ter se potile na (mučilnih) naprav, bomo lahko poleti svoj oblikovan trebušček razkazovale v zelo kratkih majicah in topih.
Prada, Alexander Wang, Alberta Ferretti, Malo

NAJ SE SVETI
Za prihajajočo sezono si privoščite vdaj en kos oblačila v svetlečih barvah ali pa v barvah kovine. Zaželjeni so tudi bleščeči našitki - zadetek v polno.
Balmain, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Balenciaga

RAZGALITE RAMENA
Gola koža je to sezono in. Če ste bolj sramežljive sorte in niste navdušene nad razkazovanjem trebuha, je ta trend kot nalašč za vas. Pa še zelo seksi je.
Stella McCartney, Dries Van Noten, Aquascutum, John Galliano


Ni komentarjev: