nedelja, 14. junij 2009

7 things I love

1. Singing

Obožujem petje. Pojem pod tušem, med kuhanjem, ko hodim po ulicah (seveda samo v primeru, če sem sama),... . Najraje pa pojem v moji sobi z mikrofonom in You Tube instrumental videi. Zaenkrat še nihče od sosedov ni vložil prijave zoper kršenja javnega (reda in) miru.

2. Models


Nuff said.

3. Shoes


Čevlji so moj najljubši kos garderobe. Nikoli jih ni dovolj. Najraje jih kupujem v Zari (čeprav cena ni sorazmerna s kvaliteto, da o udobnosti ne govorim). Nekoč bom imela veliko garderobno sobo z belimi škatlami za čevlje in s sliko le-teh na sprednji strani škatel.

4. Fashion magazines


Najljubši del so mi editoriali. Ker imam rada lepe slike. In modele (kar sedaj že veste). Najljubša revija: Vogue Paris (Ne, ne znam francosko. Itak pa slike govorijo zase.)
* Veliko zvezkov ovijem v oglasne kampanje ali editoriale. Lahko vsaj med matematiko občudujem zvezek, če že ne pišem vanj.

5. Paris


I love Paris. Zares je romantično mesto. Komaj čakam, da ga spet obiščem in podoživim celotno arhitekturo in vzdušje mesta. Zakaj moj brat ne živi več v Parizu?!

6. Isabel Marant Skirt


Isabel je ena izmed mojih najljubših modih oblikovalcev. To krilo sem kar nekaj časa občudovala preden sem se ga odločila kupiti. In ni mi žal, da sem ga.

7. Sleeping


Moje najljubše opravilo. Ko spiš, vse težave izginejo, ni več skrbi, ničesar. Čisto novi svet.

Tagged by Čudna, Cchaoticc and The Drama Queen. Ne morem verjet, da so vsi blogi, ki jih spremljam že bili potagani. : |

2 komentarja:

densy pravi ...

saj res, na spanje sem pa pozabila, ko sem reševala :D

alter muffin pravi ...

Jest sem tut zmeraj vse zvezke mal zavila v fashion slikce!:)