nedelja, 15. marec 2009

Matthew Williamson za H&M

Del ženske kolekcije

Vse se je začelo, ko je Karl Lagerfeld leta 2004 sprejel ponudbo za oblikovanje cenovno dostopne linije švedskega proizvajalca oblačil H&M. Kolekcija je bila hitro razprodana, kasneje pa so se Lagerfeldovemu sodelovanju s H&M pridružili Stella McCartney, Viktor&Rolf, Roberto Cavalli in Comme Des Garçons. To pomlad, natančneje 22. aprila, bo v izbrane H&M trgovine na voljo kolekcija Matthew Williamsona. Matthew, katerega kreacije so znane predvsem po živih barvah in kratkih oblekah, je za H&M pripravil moško in žensko kolekcijo, ki vsebuje tudi kolekcijo kopalk. K sodelovanju za oglasno kampanjo so povabili Dario Werbowy, cene pa naj bi se gibale več ali manj okoli 100 funtov.
Del moške kolekcije


5 komentarjev:

anja pravi ...

imela bi ta moder blazer. Samo kaj, ko bo to v sloveniji šlo v 5ih minutah.:(

ARTHAS II pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Luka Ivanišević pravi ...

Sej itak 3/4 folka, ki hodi v h&m ne ve kdo je to tko kot takrat ko so meli comme des garcons, pa sem vprasal prodajalko ce se majo kaj pa me je debelo gledala, ces da tega oni nikol niso mel in ni mela pojma o cem govorim:) zalostno ampak je blo pa ful zabavno takrat:)

anja pravi ...

Lol :D joj, da tudi opazijo ne.. No saj, manj ljudi ve kaj pa kako, več je možnosti, da tisti, ki nam je to všeč, še kaj dobimo ;)

hippyhippychic pravi ...

i want it all!
such a gorgeous collection...
great blog
(: x

www.hippyhippychic.blogspot.com